Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte wijnproeverijen

Bedrukte wijnproeverijen

Bedrukte wijnproeverijen zijn perfect voor wanneer u het heerlijk vindt om verschillende wijntjes te proeven. Het is lastig om een passende wijn te kiezen uit een groot assortiment wijnen. Om het wat makkelijker te maken, vindt u bij Wijngeschenkenwereld een ruim assortiment aan wijnproeverijen zodat u kennis kunt maken met verschillende wijnen. Onze wijnproeverijen bestaan uit een luxe geschenkverpakking met hierin drie glazen tubes wijn van 100 ml. Elke tube wijn heeft een andere smaaksensatie en is de hoeveelheid van één glas wijn. Zo kunt u thuis op uw gemak verschillende wijnen proeven en kijken welke wijnen het beste bij u passen. De wijnproeverijen zijn ook ideaal voor bijvoorbeeld een gezellige zaterdagavond met vrienden of tijdens een zelfgeorganiseerde high-wine met familie.

Wijnproeverijen bedrukken

Alle wijnproeverijen kunnen bedrukt worden. U kunt uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst laten drukken op de luxe geschenkverpakking. De bedrukking is full color. Door het toevoegen van een opdruk aan de luxe geschenkverpakking, creëert u eenvoudig een uniek relatiegeschenk waar u uw klanten en medewerkers een lach mee op het gezicht zult bezorgen. Terwijl u uw klanten en zakenrelaties in het zonnetje zet met een luxe wijnproeverij, profiteert u zelf als bedrijf ook nog eens van een groter bereik. Dit zal leiden tot meer naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Wijnproeverijen bestellen

Bij Wijngeschenkenwereld kunt u makkelijk en snel wijnproeverijen met logo bestellen. Bedrukte wijnproeverijen zijn perfect voor bijzondere gelegenheden zoals een afscheid of een bedankje. Het bestellen en bedrukken van de wijnproeverijen is al mogelijk vanaf 10 stuks. U heeft van te voren de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat van uw bedrukking op de luxe geschenkverpakking van de wijnproeverij. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.