Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte wijnkoelers

Bedrukte wijnkoelers

Met bedrukte wijnkoelers blijft uw wijn of champagne lang op de juiste temperatuur zonder ijs. Wijnkoelers zijn perfecte en tijdloze geschenken, waarmee u uw topklanten en relaties blij maakt. Ze zijn niet alleen ontzettend functioneel, maar dienen ook nog eens als mooie blikvanger. Een wijnkoeler is een pronkstuk voor in huis of voor op de beursvloer. Een fles wijn in een mooie wijnkoeler ziet er ook erg chique uit. Wijnkoelers zijn daarom niet alleen leuk om aan te schaffen voor uzelf, maar zijn ook zeer geschikt als cadeau voor een ander. Zo zijn de wijnkoelers een erg leuk geschenk voor de witte wijn en roséliefhebber. Een heerlijk wit wijntje of rosé smaakt gekoeld natuurlijk het beste. Bij Wijngeschenkenwereld vindt u een ruim assortiment aan wijnkoelers van verschillende materialen.

Wijnkoelers personaliseren

Alle wijnkoelers uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden. Dit kan door middel van een bedrukking in één tot vier kleuren of een gravering. De wijnkoelers van roestvrijstaal zijn perfect om te graveren. U kunt de wijnkoelers laten voorzien van uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Onze wijnkoelers hebben een elegant en strak design. Door een bedrukking of gravering geeft u de wijnkoeler een persoonlijk tintje. Hierdoor maakt u de wijnkoelers nog unieker. Met de bedrukte wijnkoelers kunt u uw klanten en zakenrelaties in het zonnetje zetten, terwijl u zelf als bedrijf ook nog eens van een groter bereik profiteert. Dit zal leiden tot meer naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Wijnkoelers bestellen

Bij Wijngeschenkenwereld kunt u makkelijk en snel wijnkoelers bestellen. De wijnkoelers zijn ideaal als bedankje of een beloning. Wijnkoelers met logo bieden bedrijven een exclusieve mogelijkheid om hun blijk van waardering te tonen. U heeft de mogelijkheid om van te voren een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat van uw logo of tekst op de wijnkoelers. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft.